Hondentraining voor alle soorten honden

Een cursus leert uw hond gehoorzamen en versterkt de band tussen u en uw dier. Om hieraan bij te dragen biedt Perro u hondentraining in Zutphen. Ik ben gespecialiseerd in het trainen van honden met gedragsproblemen zoals agressie, angst en ongehoorzaamheid. Daarnaast geef ik een kind-hondcursus om kinderen met honden te leren omgaan.

Puppycursus

Een goede training is de basis van de opvoeding van elke hond. Daarom is het belangrijk een puppycursus te volgen, om uw dier van jongs af aan te leren luisteren en gedragsproblemen te voorkomen. De cursussen die ik geef, vinden plaats in kleine groepen. Gehoorzamen en de band met de baas staan centraal en de trainingen zijn niet examengericht. Daarbij houd ik zo goed mogelijk rekening met individuele behoeften en bied ik buiten groepslessen privétrainingen aan. De puppytraining kost slechts € 95,00 per 10 lessen. U ontvangt van mij een knipkaart. Wanneer u een keertje niet kunt, bent u dus geen les kwijt. Een individuele training bedraagt € 20,00 per half uur.

Gehoorzaamheidstraining

Ook oudere dieren hebben weleens behoefte aan een gehoorzaamheidscursus. Vandaar dat ik voor de oudere hond (vanaf ca. 7 maanden) eveneens een hondentraining in kleine groepen aanbied. Hierbij staan dezelfde punten centraal als in de puppycursus en kan ik evengoed rekening houden met individuele behoeften. Behalve de groepslessen zijn hier tevens privétrainingen mogelijk. De prijzen voor de gehoorzaamheidstraining voor oudere honden bedragen € 95,00 voor 10 lessen en voor de individuele cursus €20,00 per half uur.

De puppycursus en de gehoorzaamheidstraining worden gegeven op donderdag!

Kind-hondcursus bij Perro

Heeft u zowel honden als kinderen in uw huishouden? Dan kan een kind-hondtraining weleens ideaal zijn. Tijdens deze cursus leren de kids spelenderwijs hoe ze met honden om moeten gaan. Er komt theorie over gedrag en lichaamstaal aan bod, maar ik maak ook gebruik van bekende en nieuwe oefeningen. Deze kan uw kind meenemen als huiswerk voor het uiteindelijke examen. De kind-hondcursus is geschikt voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar en sociale honden met een afgeronde basiscursus. De kosten voor deze cursus zijn €55,00 voor 5 lessen.


Interesse of meer weten over een hondentraining van Perro uit Zutphen? Neem contact met mij op door te bellen naar 085-2083602 of door online formulier in te vullen. Wilt u zich direct inschrijven voor de cursus, dan kunt u dit formulier downloaden en invullen. Ik hoop u snel te mogen verwelkomen. Bereikbaarheid openbaar vervoer: Buslijn 81. Het is vanaf de bushalte dan 3 minuten lopen.

Meer weten?

Neem contact op met Perro!

Contact

Contactformulier

Ons adres