Reviews

Deel uw ervaring met Perro door een bericht achter te laten in het gastenboek. Hier leest u tevens reacties van andere deelnemers.

Bent u nog niet bekend met het plaatsen van een recensie? Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft.

Beoordeling
Anoniem blijven
Evalueren
Gedragstherapie Perro
4
55 Beoordeling
  • GERRIT Jan Hugo
    11-10-2019 07:51
    Veel geleerd. Zowel de baas als Hugo.
  • Alyssa Spaan
    11-10-2019 07:50
    Leuke speelse lessen
  • Melody Boerkamp
    03-10-2019 22:04
    Hele fijne cursus met veel handige richtlijnen, waar we echt wat aan gehad hebben. Veel aandacht en liefde voor de hond. Skype was altijd erg enthousiast als we het plein op kwamen en cursusleider zag.
  • Anoeschka A.teunisse
    26-09-2019 21:45
    Top lessen gehad
  • Patrick Van Gemert
    05-09-2019 21:50
    Leuke training! Nieuwe dingen geleerd.
  • Maurice Van der Weide
    05-09-2019 11:46
    Zeer goede en nuttige tips gehad tijdens de cursus
  • Janus Ruighaver
    27-06-2019 08:53
    Enthousiaste trainer!
  • Chantal Jacobs
    27-06-2019 08:52
    Het was erg leuk. Fijne kleine groepjes. De les op het station was echt top!
  • Chantal Chantal
    07-03-2019 22:28
    Bedankt voor de puppycursus.
  • Harald Wonnink
    07-03-2019 22:28
    Leuke cursus
  • Martijn Greven
    07-03-2019 22:28
    Hele leuke cursus, echt gericht op de band met hond en baas. Veel geleerd met plezier!
  • Wiersema Loedia
    07-03-2019 22:27
    Toppie
  • Gerke Wunderink
    07-03-2019 22:27
    Ontzettend leuk, veel geleerd
  • Melanie Slabber
    16-01-2019 20:15
    Betrokken in het leren kennen van je hond, altijd vriendelijk en bereid nieuwe problemen aan te pakken. Altijd nieuwe ideeën en methodes.
  • Albert-Jan Visscher
    27-12-2018 21:54
    Een hele LEERZAME cursus voor hond en baas.
  • Yvonne Van dijk
    27-12-2018 21:54
    Het was leuk, vooral de socialisatie. Het is niet mijn eerste hond, dus ik wist alles wel eigenlijk. Jammer dat er in het begin weinig honden waren , en ik zou mensen wat vaker en voortdurend aan het werk zetten. Ik vond wel dat ik vaak niks te doen had. Even goed, BEDANKT,
  • Amith R.
    25-10-2018 22:00
    Veel verstand van honden. Bevestiging gekregen dat boef niet altijd een boef is.
  • Amith R.
    25-10-2018 22:00
    Veel verstand van honden. Bevestiging gekregen dat boef niet altijd een boef is.
  • Magda M.
    27-09-2018 22:30
    Veel geleerd, ook zonder koekjes.
  • Magda M.
    27-09-2018 22:30
    Veel geleerd, ook zonder koekjes.
  • Magda M.
    27-09-2018 22:30
    Veel geleerd, ook zonder koekjes.
  • Magda M.
    27-09-2018 22:30
    Veel geleerd, ook zonder koekjes.
  • Magda M.
    27-09-2018 22:30
    Veel geleerd, ook zonder koekjes.
  • Jan J.
    20-09-2018 21:31
    Prima uitleg over hoe je de hond dingen kunt leren en afleren. Ook onze hond heeft een geweldige tijd hier gehad.
  • Magda Smits
    05-07-2018 20:38
    Behendigheid honden aan de lijn. Bedankt voor de leuke les en de tips
  • Ferdinand Kaminsky
    05-07-2018 20:38
    GEZELLIG EN LEERZAME CURSUS.
  • Esther Lammers
    05-07-2018 20:37
    Leuke lessen, kleine groep waardoor veel tijd en aandacht voor individuele aandachtspuntje en vragen. Leuk om samen te doen, veel geleerd.
  • Mariska Prins
    05-07-2018 20:37
    Top ga zo door
  • Helga De Haan
    03-04-2018 21:35
    Wij hebben dit als een zeer prettige cursus ondervonden.
  • Marleen Tuininga
    05-12-2017 21:42
    Hugo heeft veel geleerd en we hebben samen met veel plezier geoefend. Gaan hier zeker mee door . Bedankt voor de leuke lessen
  • Anoeshka De Jong
    30-11-2017 21:10
    Erg leuk en samen veel geleerd. We doen gezellig nog een ronde mee!
  • Rosalie Savrij
    28-11-2017 21:54
    JEPPE vond het geweldig en heeft heel veel geleerd.
  • Marcel S.
    23-11-2017 23:11
    Heel erg leerzaam en leuk om te doen.
  • Robert Robert van der kort
    10-11-2017 15:12
    Prima training en leerzaam
  • Margreet Rabelink
    12-10-2017 23:38
    Bedankt voor de goede lessen. En we gaan gewoon door.
  • Marieke Van den berg
    13-09-2017 02:09
    Super leuke puppycursus. Bedankt voor alles. Onno en ik hebben veel geleerd!
  • Maalderink Vino
    08-09-2017 02:07
    Leuke lessen gehad. Ga zo door!
  • Kenny Kleyn Winkel
    08-09-2017 02:07
    Leuke leerzame lessen, alleen soms lastig dat er ook andere honden langs lopen, langs het terrein
  • Wies Garssen Wies
    06-09-2017 02:28
    Fijne cursus, Farah en baasje hebben veel geleerd!
  • Manon Wasseveld
    29-06-2017 21:32
    Was altijd leuk en en leerzaam, Veel dingen bij geleerd, en duke was erg gek met Jenny.
  • Marian Koetsier
    23-05-2017 21:18
    Leerzaam altijd een luisterde oor kort om veel aan gehad.
  • Jos Lukassen
    20-04-2017 21:24
    Prettige cursus. Jumper heeft veel geleerd en lekker gespeeld!
  • Wemekamp H.
    18-04-2017 21:44
    Prima bedankt
  • Wemekamp H.
    18-04-2017 21:44
    Prima bedankt
  • Brigitte V.
    18-04-2017 21:41
    Relaxte trainster en cursus, prettig dat er geen probleem was met mijn onregelmatige aanwezigheid.
  • Amber Amber
    11-04-2017 21:39
    Heel erg leuk en leerzaam!
  • Dave Tukkers
    28-03-2017 21:55
    Wij vonden het een leuke en leerzame cursus
  • Charles Mouthaan
    23-03-2017 21:14
    Leuk, geduldig en toegankelijk
  • Lotte Van de poel
    14-03-2017 21:42
    Je leert op een leuke manier contact met je hond te maken. Noa is zekerder geworden
  • Mirjam K.
    02-03-2017 22:06
    Jenny kan iedere hond lezen en kan zo iedere hond en ieder baasje uitdagen.
  • Melanie Van der Burgt
    16-02-2017 21:12
    Afwisselende training met veel goede en bruikbare tips. Prettige sfeer en positieve benadering van de hond.
  • Feike Feike van der scheer
    09-02-2017 21:11
    Leuke en duidelijke Lessen!
  • Roos Vriend
    31-01-2017 21:59
    Goede tips gehad! Leuk dat de lessen zoveel resultaat hebben.
  • Milan de Jong
    26-01-2017 21:23
    Super bedankt. Ik en Balou vonden het erg leuk. Groetjes Milan
  • Astrid Verbeek
    24-01-2017 21:39
    Veel geleerd, voor mijzelf het vertrouwen. Lopen aan de lijn goed geleerd op welke wijze. Kom zeker terug voor behendigheid training

Meer weten?

Neem contact op met Perro!

Contact

Contactformulier

Ons adres