Workshop speuren

In deze workshop gaat uw hond leren een vermist persoon te vinden op basis van een geurspoor. Voor een hond is het speuren lichamelijk en vooral geestelijk erg uitdagend. Je bent echt aan het samenwerken met je hond tijdens deze workshop en daarom hebben jij als begeleider en je hond veel plezier. De workshop wordt gegeven door twee gediplomeerde speurinstructrices, opgeleid bij het Speurhonden Training Center. Ervaring in speurwerk is niet nodig, iedereen mag zich inschrijven en meedoen!

Het is belangrijk dat de honden die meedoen sociaal en niet aggresief zijn naar andere honden. Elke combinatie zal namelijk om de beurt (onder begeleiding) een spoor uitwerken, waarbij de rest op gepaste afstand volgt. Is er dan sprake van agressief gedrag in de achterhoede, dan kan dit de honden erg afleiden en ophouden. Deze workshop vindt plaats in een buitengebied (bos). De exacte locatie ontvangt u na het aanmelden.

Praktische informatie

  • Datum: 25 januari 2020
  • Tijd: 13.00 tot 15.00 uur (bij veel animo wordt er een extra workshop aangeboden.
  • Waar: Deze vindt plaats op dezelfde dag om 10.00 – 12.00 uur)
  • Kosten: €40,00 per combinatie, een extra persoon (1 per combinatie toegestaan) € 10,00


Per workshop kunnen 4 tot 8 combinaties meedoen. Opgeven kan per mail via info@gedragstherapie-perro.nl. U ontvangt vervolgens een inschrijfformulier. Wanneer u deze heeft ingevuld en uw betaling binnen is, bent u verzekerd van een plekje.

Meer weten?

Neem contact op met Perro!

Contact

Contactformulier

Ons adres